Meistä

Haluamme olla edelläkävijä ja kehittää isännöintitoimintaa ja sen arvostusta.

Kreivin Isännöinti

Kreivin Isännöinti on vuonna 2019 perustettu isännöitsijätoimisto, joka palvelee kaikenkokoisia taloyhtiöitä Naantalissa ja lähialueilla. Tarjoamme asunto-osakeyhtiöille kokonaisvaltaisia isännöintipalveluita, jotka pitävät sisällään hallinnolliset palvelut, taloudelliset palvelut sekä tekniset palvelut. Isännöitsijänä haluamme tarjota palvelevan, läpinäkyvän, modernin ja osaavan kumppanin sekä asunto-osakeyhtiöille että kiinteistöjen asukkaille. Tarjoamme nykyaikaisen, helpon ja turvallisen tavan hoitaa taloyhtiön asioita ja pitää huolta kiinteistöjen kunnosta ja arvon säilymisestä. Haluamme olla edelläkävijä ja kehittää isännöintitoimintaa ja sen arvostusta. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme positiivinen asiakaskokemus, jonka edellytyksiä ovat tavoitettavuus ja avoimuus sekä nopea ja ystävällinen palvelu.

Isännöintiliitto jäsentunnus
Thomas Hacklin

Thomas Hacklin

Toimin yritykseni päävastuullisena isännöitsijänä ja omistan yritykseni kokonaisuudessaan. Olen naantalilainen ja minulla on hyvät paikalliset yhteydet ja paikallinen tuntemus.

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM) ja ammatti-isännöitsijä (IAT). Ammatillinen osaamiseni on laaja-alaista ja perustuu pääasiassa vakuutusalalla ja järjestötoiminnassa työskentelyyn sekä taloyhtiöiden hallitustyöhön. Riskienhallinta ja omaisuuden turvaaminen ovat ydinosaamistani. Lisäksi minulla on usean vuoden kokemus luottamushenkilöorganisaatiossa työskentelemisestä.

Puh: 040 128 6800

Pyydä tarjous!